Szálláshelyek - Eger

Eger Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Eger településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Szent István Hotel - 14 kedvezményes csomagajánlat

Szent István Hotel 2004-ben nyitotta meg kapuit a Szent István Hotel Egerben, magas színvonalú kiszolgálásával, mintegy 6000 négyzetméter parkosított zöld területével negyedórányira a belvárostól. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.
Szent István Hotel részletesen >>

Téli wellness (min. 2 éj)
19995 Ft / fő / 2 éj
Tavaszi wellness (min. 2 éj)
19995 Ft / fő / 2 éj
Húsvét (min. 2 éj)
34990 Ft / fő / 2 éj
Hotel Villa Völgy **** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
Hotel Villa Völgy részletesen >>

Pihentető Villanapok (min. 2 éj)
33600 Ft / fő / 2 éj
Március 15. (min. 3 éj)
59400 Ft / fő / 3 éj
Húsvéti ajánlat (min. 3 éj)
64800 Ft / fő / 3 éj
Hunguest Hotel Flóra *** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
Hunguest Hotel Flóra részletesen >>

2 éjszakás ajánlat (min. 2 éj)
50800 Ft / 2 fő / 2 éj
Szuper 4-es ajánlat (min. 4 éj)
90800 Ft / 2 fő / 4 éj
Park Hotel Minaret - 7 kedvezményes csomagajánlat

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
Park Hotel Minaret részletesen >>

Húsvét (min. 3 éj)
34500 Ft / fő / 3 éj
3=4 hétköznapi akció
32900 Ft / fő / 4 éj
Hotel Unicornis *** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Unicornis Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetök. Két percnyi séta innen Eger szíve, a Dobó tér. A nyugalomra vágyóknak a szintén közeli Érsekkert nyújt kikapcsolódási lehetöséget. Közvetlenül a park mellett található Eger népszerü termálvizü strandja, a szállodától 500 méterre.
Hotel Unicornis részletesen >>

3=4 hétköznapi akció
37900 Ft / fő / 4 éj
Ködmön Wellness Hotel **** - 7 kedvezményes csomagajánlat

Ködmön Wellness Hotel A Wellness Hotel Ködmön Eger idegenforgalmi központjában, a borkultúrájáról igen híres Szépasszony-völgyben várja vendégeit. Négycsillagos kényelmet és magasfokú kiszolgálást biztosít az ide utazó vendégeknek, mindamellett, hogy a történelmi belvárost egy könnyed sétával elérhetővé teszi.
Ködmön Wellness Hotel részletesen >>

Húsvét (min. 3 éj)
50950 Ft / fő / 3 éj
Panoráma Hotel *** - 7 kedvezményes csomagajánlat

Panoráma Hotel A Panoráma Hotel Eger belvárosában várja vendégeit. Szobáiból csodálatos panoráma nyílik a történelmi városrészre és a várra. A nevezetességek és a városi fürdő közelsége mellett rendelkezésre állnak tágas családi szobák, sportolási lehetőségek, valamint wellness szolgáltatások.
Panoráma Hotel részletesen >>

Édes Kettesben (min. 2 éj)
33000 Ft / fő / 2 éj
Családi csomag (min. 2 éj)
22000 Ft / fő / 2 éj
Romantik Hotel - 3 kedvezményes csomagajánlat

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
Romantik Hotel részletesen >>

Wellness és kultúra (min. 2 éj)
17250 Ft / fő / 2 éj
Dupla wellness (min. 3 éj)
30750 Ft / fő / 3 éj
Hotel Aqua Eger - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Aqua Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
Hotel Aqua Eger részletesen >>

Év eleji pihenés (min. 2 éj)
21000 Ft / fő / 2 éj
Belvárosi romantika (min. 2 éj)
26000 Ft / fő / 2 éj
Egri vakáció (min. 2 éj)
30400 Ft / fő / 2 éj
Hotel Korona Wellness, Conference & Wine - 6 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
Hotel Korona Wellness, Conference & Wine részletesen >>

Egri Bikavér (min. 2 éj)
42300 Ft / fő / 2 éj
Nyerő 7elő (min. 2 éj)
28900 Ft / fő / 2 éj
Kényeztető napok (min. 2 éj)
37900 Ft / fő / 2 éj