Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Egri Érseki Palota

0.3 km távolságra Eger belvárosától.

Eger városa Észak-Magyarország történelmi nevezetességekben gazdag városa. Kulturális és egyházi szempontból is központi szerepet játszik. Főbb látnivalói közé tartozik az egri vár, a török kori minaret, a bazilika, a Dobó tér, a Fazola-Kapu, az Egri Képtár, a Szépasszonyvölgy, a Rácz-templom, a Líceum és az Érseki Palota. A Római Katolikus Érseki Palota Eger belvárosában található, a Széchenyi utcában. A XVIII. században épült barokk stílusú palota falait rokokó stukkók díszítik. Vaskerítésének rácsos nagykapuja a Fazola család míves kivitelezését dicséri. Maga a palota csak kívülről tekinthető meg, azonban volt gazdasági épülete Érseki Gyűjtemény elnevezéssel egri püspökök és érsekek két és fél évszázadot történetét bemutató kiállításnak ad otthont, amely főszezonban hétfő, a téli időszakban hétfő és vasárnap kivételével minden nap látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 34900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 19264 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

M&D Apartmenthouse
0.4 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).További részletek a szállodáról: M&D Apartmenthouse
Város: Eger
Villa Florencia

Villa Florencia
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 12001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Villa Florencia
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis
Város: Eger
Imola Udvarhaz

Imola Udvarhaz Egerben várja vendégeit az Imola Udvarház, mely a történelmi belváros szívében helyezkedik el. A panorámás szobákból pazar látványt nyújt a vár és az egri forgatag. 15 modern szobával rendelkeznek, melyek családoknak és barátai társaságoknak ugyan úgy ideális. Több légterű apartmanjaik teljesen felszereltek, minden igényt kielégítőek. A város látnivalói könnyed sétával elérhetőek. A szálláshely étterme magyaros és nemzetközi ételeket, valamint borkülönlegességeket kínál.
0.7 km távolságra Eger belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 28750 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Imola Udvarhaz

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Aqua Villa Eger

Aqua Villa Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
1 km távolságra Eger belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Érseki Palota).


Kétágyas szobák éjszakánként 22200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Aqua Villa Eger

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: