Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Török fürdő - Eger

0.7 km távolságra Eger belvárosától.

Eger városa az Északi Középhegység lábánál található, Magyarország északi részén, Budapesttől keletre, tájvédelmi körzetek és remek kirándulóhelyek határán. A különleges hangulatú város számos történelmi múltat idéző nevezetességgel, kiváló borvidékének nedűivel, valamint széles skálán mozgó rendezvényeivel számos látogatót vonz. A történelmi vonatkozású műemlékek közül sok idézi a török hódoltság idejét. Az egri Török fürdő a megújuló Reuma Kórház mellett nyitotta meg kapuit 2008 végén. Az épületben helyet kapott ilidzsa (különböző hőfokú medencék), hamam (gőz, leöntő fürdő, masszázsok), török kávézó és hangulatos pihenők és relaxációs helységek (hang- és fényterápiával). Az építészeti kialakítások a török kor hangulatát idézik.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 33601 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Hotel Aqua Eger

Hotel Aqua Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
1 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 20999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Aqua Eger

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 19000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 29246 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy
Város: Eger
Invest Apartmanok

Invest Apartmanok Az Invest Apartmanok Eger belvárosának közelében, olyan híres látnivalók szomszédságában található, mint a Termálfürdő, az Eger Kastély & Múzeum és az Ortodox Zsinagóga. Kényelmes, a modern kor elvárásainak megfelelő apartmanjaiban kisebb és nagyobb családok, baráti társaságok is zavartalanul pihenhetnek, de sportpályáival és fitnesztermével a mozgás szerelmeseit is messzemenőkig ki tudja szolgálni.
1.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 12001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Invest Apartmanok
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 25347 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 29500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine
Város: Eger
Bacchus Panzió

Bacchus Panzió A nagy történelmi múlttal rendelkező, szépséges Egerben, a híres Szépasszony-völgy felőli oldalon fekszik a Bacchus Panzió. Elegáns és barátságos szobáival, magas színvonalú szolgáltatásaival a kikapcsolódás és feltöltődés kiváló színhelye, és a környék felfedezéséhez remek kiindulópont lehet.
1.4 km távolságra Eger belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 19000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bacchus Panzió
Város: Egerszalók
D&A Apartmanház

D&A Apartmanház A D&A Apartmanház az egerszalóki gyógy- és wellnessfürdő közelében található. Csendes, nyugodt környezetével várja vendégeit Egertől mindössze öt kilométerre. Kikapcsolódási lehetőséget kínál a három közeli gyógyfürdő, illetve gyerekek számára elérhető az erdő aljában levő játszótér is.
1.4 km távolságra Egerszalók belvárosától, 5.8 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 20001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: D&A Apartmanház
Város: Demjén
Barrico Thermal Hotel

Barrico Thermal Hotel
1 km távolságra Demjén belvárosától, 6.6 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 15127 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Barrico Thermal Hotel

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: