Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Török fürdő - Eger

0.7 km távolságra Eger belvárosától.

Eger városa az Északi Középhegység lábánál található, Magyarország északi részén, Budapesttől keletre, tájvédelmi körzetek és remek kirándulóhelyek határán. A különleges hangulatú város számos történelmi múltat idéző nevezetességgel, kiváló borvidékének nedűivel, valamint széles skálán mozgó rendezvényeivel számos látogatót vonz. A történelmi vonatkozású műemlékek közül sok idézi a török hódoltság idejét. Az egri Török fürdő a megújuló Reuma Kórház mellett nyitotta meg kapuit 2008 végén. Az épületben helyet kapott ilidzsa (különböző hőfokú medencék), hamam (gőz, leöntő fürdő, masszázsok), török kávézó és hangulatos pihenők és relaxációs helységek (hang- és fényterápiával). Az építészeti kialakítások a török kor hangulatát idézik.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis
Város: Eger
Villa Florencia

Villa Florencia
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 12001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Villa Florencia
Város: Eger
Imola Udvarhaz

Imola Udvarhaz Egerben várja vendégeit az Imola Udvarház, mely a történelmi belváros szívében helyezkedik el. A panorámás szobákból pazar látványt nyújt a vár és az egri forgatag. 15 modern szobával rendelkeznek, melyek családoknak és barátai társaságoknak ugyan úgy ideális. Több légterű apartmanjaik teljesen felszereltek, minden igényt kielégítőek. A város látnivalói könnyed sétával elérhetőek. A szálláshely étterme magyaros és nemzetközi ételeket, valamint borkülönlegességeket kínál.
0.7 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 28750 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Imola Udvarhaz
Város: Eger
Aqua Villa Eger

Aqua Villa Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
1 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 22200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Aqua Villa Eger

M&D Apartmenthouse
0.4 km távolságra Eger belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).További részletek a szállodáról: M&D Apartmenthouse

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 34900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).


Kétágyas szobák éjszakánként 19264 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Török fürdő - Eger).További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: