Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Egri Vár

0.4 km távolságra Eger belvárosától.

Eger műemlékekben rendkívül gazdag város, Magyarország északkeleti részén található, Heves Megyében. Számos világhírű múzeuma és műemléke közül kiemelkedik az Egri Vár, valamint az ott található Dobó István Vármúzeum. A várhegyen már az Árpád-házi uralkodók idejében erődítmény épült, amely az egri püspök menedékváraként szolgált. Ez a tatárjárás lerombolta. Ezt követően a várhegyet erős kőfallal vették körül, majd az Al-Magyar domb felőli oldalon nagyméretű külsővár épült, a védelmi rendszer első vonalaként. A várhoz fűződő leghíresebb esemény, amelyet regény is megörökített, Ahmed és Ali pasa 1552-es ostroma, amelynek során hatalmas túlerőben lévő csapatot vert vissza Dobó István parancsnoksága alatt a várvédő sereg. A Dobó István Vármúzeumban a gótikus püspöki palota Eger történelméről szóló kiállítást, a hősök terme az 1552-es várvédők névsorát és Dobó István eredeti sírkövét, a képtár XVI-XIX. századi festményeket, a romkert kőtárakat, helyreállított kazamatákat és a vár föld alatti erődrendszerét, a börtönkiállítás pedig a kivégzés és a kínvallatás eszközeit mutatja be látogatóinak, hétfő kivételével a hét minden napján.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 7999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 9998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 28301 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 16609 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 30500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine
Város: Eger
Invest Apartmanok

Invest Apartmanok Az Invest Apartmanok Eger belvárosának közelében, olyan híres látnivalók szomszédságában található, mint a Termálfürdő, az Eger Kastély & Múzeum és az Ortodox Zsinagóga. Kényelmes, a modern kor elvárásainak megfelelő apartmanjaiban kisebb és nagyobb családok, baráti társaságok is zavartalanul pihenhetnek, de sportpályáival és fitnesztermével a mozgás szerelmeseit is messzemenőkig ki tudja szolgálni.
1.3 km távolságra Eger belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).További részletek a szállodáról: Invest Apartmanok
Város: Eger
Bacchus Panzió

Bacchus Panzió A nagy történelmi múlttal rendelkező, szépséges Egerben, a híres Szépasszony-völgy felőli oldalon fekszik a Bacchus Panzió. Elegáns és barátságos szobáival, magas színvonalú szolgáltatásaival a kikapcsolódás és feltöltődés kiváló színhelye, és a környék felfedezéséhez remek kiindulópont lehet.
1.4 km távolságra Eger belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 17000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bacchus Panzió
Város: Egerszalók
Harmony Guesthouse

Harmony Guesthouse
0 km távolságra Egerszalók belvárosától, 5.4 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 11001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Harmony Guesthouse
Város: Egerszalók
D&A Apartmanház

D&A Apartmanház A D&A Apartmanház az egerszalóki gyógy- és wellnessfürdő közelében található. Csendes, nyugodt környezetével várja vendégeit Egertől mindössze öt kilométerre. Kikapcsolódási lehetőséget kínál a három közeli gyógyfürdő, illetve gyerekek számára elérhető az erdő aljában levő játszótér is.
1.4 km távolságra Egerszalók belvárosától, 5.8 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 21000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: D&A Apartmanház

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: