Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Egri Vár

0.4 km távolságra Eger belvárosától.

Eger műemlékekben rendkívül gazdag város, Magyarország északkeleti részén található, Heves Megyében. Számos világhírű múzeuma és műemléke közül kiemelkedik az Egri Vár, valamint az ott található Dobó István Vármúzeum. A várhegyen már az Árpád-házi uralkodók idejében erődítmény épült, amely az egri püspök menedékváraként szolgált. Ez a tatárjárás lerombolta. Ezt követően a várhegyet erős kőfallal vették körül, majd az Al-Magyar domb felőli oldalon nagyméretű külsővár épült, a védelmi rendszer első vonalaként. A várhoz fűződő leghíresebb esemény, amelyet regény is megörökített, Ahmed és Ali pasa 1552-es ostroma, amelynek során hatalmas túlerőben lévő csapatot vert vissza Dobó István parancsnoksága alatt a várvédő sereg. A Dobó István Vármúzeumban a gótikus püspöki palota Eger történelméről szóló kiállítást, a hősök terme az 1552-es várvédők névsorát és Dobó István eredeti sírkövét, a képtár XVI-XIX. századi festményeket, a romkert kőtárakat, helyreállított kazamatákat és a vár föld alatti erődrendszerét, a börtönkiállítás pedig a kivégzés és a kínvallatás eszközeit mutatja be látogatóinak, hétfő kivételével a hét minden napján.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Eger
Villa Florencia

Villa Florencia
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 12001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Villa Florencia

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 9999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis
Város: Eger
Imola Udvarhaz

Imola Udvarhaz Egerben várja vendégeit az Imola Udvarház, mely a történelmi belváros szívében helyezkedik el. A panorámás szobákból pazar látványt nyújt a vár és az egri forgatag. 15 modern szobával rendelkeznek, melyek családoknak és barátai társaságoknak ugyan úgy ideális. Több légterű apartmanjaik teljesen felszereltek, minden igényt kielégítőek. A város látnivalói könnyed sétával elérhetőek. A szálláshely étterme magyaros és nemzetközi ételeket, valamint borkülönlegességeket kínál.
0.7 km távolságra Eger belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 28750 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Imola Udvarhaz

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 34900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 19264 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel
Város: Eger
Aqua Villa Eger

Aqua Villa Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
1 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 22200 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Aqua Villa Eger

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine
Város: Eger
Bacchus Panzió

Bacchus Panzió A nagy történelmi múlttal rendelkező, szépséges Egerben, a híres Szépasszony-völgy felőli oldalon fekszik a Bacchus Panzió. Elegáns és barátságos szobáival, magas színvonalú szolgáltatásaival a kikapcsolódás és feltöltődés kiváló színhelye, és a környék felfedezéséhez remek kiindulópont lehet.
1.4 km távolságra Eger belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Egri Vár).


Kétágyas szobák éjszakánként 18501 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bacchus Panzió

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: