Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Fátyol-vízesés - Szilvásvárad

16.3 km távolságra Eger belvárosától.

Szilvásvárad a Bük lábánál található, Heves megyében, Magyarország északi részén. A Szalajka-völgy és a Büki Nemzeti Park részét képezi. Nevezetességei közé tartozik a Pallavicini-kastély, a református kerektemplom, az Orbán-ház, a lipicai ménes, a lovas múzeum és a lovas stadion, az erdei múzeum, az Istállós-kői barlang, a Kalapat-hegyi kilátó, a Szalajka-völgy és ott a Fátyol vízesés. A Fátyol-vízesés Magyarország egyik kiemelkedő természeti szépsége. A karsztforrások-táplálta Szalajka-patak vizében a felszínre jutó oldott széndioxid egy része elillan a levegőben, és a túltelített vízből kicsapódik a kalcium-karbonát. Ez mésztufa-gátat hoz létre, amely jelenleg 17 méter hosszú, és 18 teraszból áll. A fehér, csipke-mintázatra emlékeztető mésztufa, valamint a vízpermet jellegzetes fehér fátyla ihlette a vízesés nevét.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Felsôtárkány
Park Hotel Taltos

Park Hotel Taltos A Bükki Nemzeti Park peremén, Felsőtárkányon kínál kétcsillagos kényelmet a Park Hotel Táltos. Két, három -és négyágyas szobákkal, hatalmas több hektáros parkkal, sportolási és kirándulási lehetőségekkel várja az ide érkezőket. A pihenéshez a szauna, a merülőmedence, a szolárium, a biliárd és a darts is hozzájárul. A felnőtteket hangulatos bár, a legkisebbeket játszószoba várja. A környék számos látnivalóval szolgál: Eger, Bélapátfalva és Sirok mind néhány kilométerre található, de a termálfürdők kedvelői Egerszalókra is ellátogathatnak.
1.3 km távolságra Felsôtárkány belvárosától, 10.1 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 7500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Taltos
Város: Noszvaj
Oxigen Hotel

Oxigen Hotel
0 km távolságra Noszvaj belvárosától, 15.1 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 36399 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Oxigen Hotel
Város: Eger
Invest Apartmanok

Invest Apartmanok Az Invest Apartmanok Eger belvárosának közelében, olyan híres látnivalók szomszédságában található, mint a Termálfürdő, az Eger Kastély & Múzeum és az Ortodox Zsinagóga. Kényelmes, a modern kor elvárásainak megfelelő apartmanjaiban kisebb és nagyobb családok, baráti társaságok is zavartalanul pihenhetnek, de sportpályáival és fitnesztermével a mozgás szerelmeseit is messzemenőkig ki tudja szolgálni.
1.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.1 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).További részletek a szállodáról: Invest Apartmanok

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.2 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 7999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret
Város: Eger
Villa Florencia

Villa Florencia
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 16.3 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 12772 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Villa Florencia

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.3 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 30500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 16.3 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 16.4 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 16609 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 16.4 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 9998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 16.6 km távolságra a látnivalótól (Fátyol-vízesés - Szilvásvárad).


Kétágyas szobák éjszakánként 28301 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: