Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum

16.6 km távolságra Eger belvárosától.

Szilvásvárad Magyarország északi részén található, a Bük lábánál, Heves megyében, a Szalajka-völgy és a Büki Nemzeti Park területén. A lipicai ló, a fogathajtás és a lovassportok hazája. Szilvásvárad és a Szalajka-völgy közötti területen mintegy 14 ezer ember befogadására alkalmas lovaspálya található, ahol számos lovas és fogathajtó versenyt rendeznek. A lovaspályával szemben 1500 férőhelyes lovarda áll, ahol műlovagló és akadályversenyek megtekintésére nyílik lehetőség. A falu minden év júliusában lovasnapokat tart.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Szilvásvárad
Lipicai Hotel

Lipicai Hotel A nemrégiben megújult, romantikus ősfenyvessel övezett Lipicai Hotel a Szalajka-patak ölelésében várja látogatóit. A híres Szalajka-völgy bejárata a szállodától mindössze két percnyi sétára fekszik. A vendégek vonattal vagy Budapestről közvetlen buszjárattal is könnyen eljuthatnak erre az erdei pihenőhelyre.
0.5 km távolságra Szilvásvárad belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 12001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Lipicai Hotel
Város: Felsôtárkány
Park Hotel Taltos

Park Hotel Taltos A Bükki Nemzeti Park peremén, Felsőtárkányon kínál kétcsillagos kényelmet a Park Hotel Táltos. Két, három -és négyágyas szobákkal, hatalmas több hektáros parkkal, sportolási és kirándulási lehetőségekkel várja az ide érkezőket. A pihenéshez a szauna, a merülőmedence, a szolárium, a biliárd és a darts is hozzájárul. A felnőtteket hangulatos bár, a legkisebbeket játszószoba várja. A környék számos látnivalóval szolgál: Eger, Bélapátfalva és Sirok mind néhány kilométerre található, de a termálfürdők kedvelői Egerszalókra is ellátogathatnak.
1.3 km távolságra Felsôtárkány belvárosától, 10.3 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 7500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Taltos
Város: Noszvaj
Oxigen Hotel

Oxigen Hotel
0 km távolságra Noszvaj belvárosától, 15.3 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 36399 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Oxigen Hotel
Város: Eger
Invest Apartmanok

Invest Apartmanok Az Invest Apartmanok Eger belvárosának közelében, olyan híres látnivalók szomszédságában található, mint a Termálfürdő, az Eger Kastély & Múzeum és az Ortodox Zsinagóga. Kényelmes, a modern kor elvárásainak megfelelő apartmanjaiban kisebb és nagyobb családok, baráti társaságok is zavartalanul pihenhetnek, de sportpályáival és fitnesztermével a mozgás szerelmeseit is messzemenőkig ki tudja szolgálni.
1.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.4 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).További részletek a szállodáról: Invest Apartmanok

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.5 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 7999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret
Város: Eger
Villa Florencia

Villa Florencia
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 16.6 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 12772 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Villa Florencia

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 16.6 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 30500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 16.6 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 16609 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel
Város: Eger
Hotel Unicornis

Hotel Unicornis
0.6 km távolságra Eger belvárosától, 16.7 km távolságra a látnivalótól (Szilvásvárad - Lipicai Lovasmúzeum).


Kétágyas szobák éjszakánként 9998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Unicornis

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: