Szálláshelyek - Eger

Szállás Eger környékén

Nevezetességek Eger környékén

Siroki Várrom

15.2 km távolságra Eger belvárosától.

Sirok község a Mátra keleti szélén található, Heves megyében, Magyarország északi részén. A település feletti 296 méter magas hegyen álló Siroki Vár, amelyet a környékbeliek Darnó várának neveznek, a XIII. században épült, egy korábbi szláv földvár helyén. Amikor a török haderőknek 1552-ben nem sikerült bevenniük Eger várát, megnőtt Sirok várának hadi jelentősége, ezért megerősítették, és hozzáadták az olaszbástyákkal védett alsóvárat. A század végén, Eger elestével ez a vár is török kézre került, akik aztán 90 évig birtokolták. A Rákóczi-szabadságharc elestével császári csapatok robbantásai rombolták le az erődítményt. A sánc árokrendszerrel megerősített belsőtornyos, szabálytalan alaprajzú várnak ma már csak romjai láthatók, de még ilyen állapotban is lenyűgöző. A vár alatt bonyolult, ma is járható kazamatarendszer található. A várrom szabadon látogatható.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Parádfürdô
Erzsébet Park Hotel

Erzsébet Park Hotel A Mátrában, Parádfürdőn található a háromcsillagos Erzsébet Park Hotel, amely Budapesttől 110 kilométer távolságra helyezkedik el, félúton Gyöngyös és Eger között. Az erdei környezetben található hotel biztosítja a nyugalmas pihenést, kellemes klímája csendes relaxációt biztosít.
0.7 km távolságra Parádfürdô belvárosától, 12.4 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 19381 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Erzsébet Park Hotel
Város: Egerszalók
D&A Apartmanház

D&A Apartmanház A D&A Apartmanház az egerszalóki gyógy- és wellnessfürdő közelében található. Csendes, nyugodt környezetével várja vendégeit Egertől mindössze öt kilométerre. Kikapcsolódási lehetőséget kínál a három közeli gyógyfürdő, illetve gyerekek számára elérhető az erdő aljában levő játszótér is.
1.4 km távolságra Egerszalók belvárosától, 13.3 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 20001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: D&A Apartmanház
Város: Demjén
Barrico Thermal Hotel

Barrico Thermal Hotel
1 km távolságra Demjén belvárosától, 14.1 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 15127 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Barrico Thermal Hotel
Város: Eger
Bacchus Panzió

Bacchus Panzió A nagy történelmi múlttal rendelkező, szépséges Egerben, a híres Szépasszony-völgy felőli oldalon fekszik a Bacchus Panzió. Elegáns és barátságos szobáival, magas színvonalú szolgáltatásaival a kikapcsolódás és feltöltődés kiváló színhelye, és a környék felfedezéséhez remek kiindulópont lehet.
1.4 km távolságra Eger belvárosától, 14.3 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 19000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bacchus Panzió

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 15 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 29500 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine
Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők.
0.2 km távolságra Eger belvárosától, 15 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 25347 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Hotel Villa Völgy Az egri Szépasszony-völgyben található Hotel Villa Völgy három- és négycsillagos szárnnyal is rendelkezik. A szálloda épületei egy két hektáros parkban terülnek el, csendes, nyugodt környezetben, így ideális lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra.
0 km távolságra Eger belvárosától, 15.2 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 29246 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Villa Völgy

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
0.3 km távolságra Eger belvárosától, 15.5 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 19000 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek.
0.9 km távolságra Eger belvárosától, 16.1 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 33601 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra
Város: Eger
Hotel Aqua Eger

Hotel Aqua Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek.
1 km távolságra Eger belvárosától, 16.2 km távolságra a látnivalótól (Siroki Várrom).


Kétágyas szobák éjszakánként 20999 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Aqua Eger

Szálloda keresése Eger városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: